Op zoek naar nieuwe leden

Op zoek naar een fijn kamerkoor met een enthousiaste jonge dirigente? Dan is dit je kans!
Vreeland Vocaal heeft momenteel plaats voor zangers in alle stemgroepen, met name bij de tenoren. Op 14 februari organiseren wij een open repetitie vanaf 20.15 in het Dorpshuis in Vreeland. Graag vooraf even aanmelden. Mail naar vreelandvocaal@gmail.com of bel Jaap van Beek (bestuurslid) 0-653256697 voor meer informatie. Je bent van harte welkom!
Wij zijn ook op zoek naar een aantal goede zangers die op projectbasis mee willen doen aan ons concert 3 juni a.s. met stukken van moderne componisten zoals Gjeilo, Jenkins, Whitacre, Rutter e.a. Zij kunnen zich uiteraard ook aanmelden.
Mocht het niet lukken langs te komen op de open repetitie avond dan kan je uiteraard ook langskomen tijdens een gewone repetitie op dinsdagavond in Vreeland.