Uitvoering Vreeland Vocaal

Vernieuwend concert Vreeland Vocaal, zaterdag 3 juni 2023 met als thema "Hoop in deze roerige tijden!"

Het kamerkoor Vreeland Vocaal heeft vorig jaar haar traditie van een jaarlijks concert weer opgepakt. Op zaterdag 3 juni 2023 slaat het koor nieuwe wegen in door te kiezen voor een gevarieerd en modern repertoire. Het concert zal intiem van karakter zijn en een aantal stukken zullen a capella worden gezongen door het koor. Uitgevoerd worden veel werken van moderne componisten als Gjeilo, Rutter en Jenkins maar ook Fauré. Mooie liederen die afwisselend van karakter zijn maar wel als centraal thema hoop en licht uitstralen in deze roerige tijden. We hopen met deze moderne klassieke muziek ook een brug te kunnen slaan naar nieuwe generaties. Het concert staat onder leiding van de onze dirigente Gusanne van den Brink. Begeleiding vindt plaats door pianist Tjako Groenewold.
Het concert is op zaterdagavond 3 juni 2023 in de Grote Kerk te Vreeland (Kerkplein 1a) om 20.15. De kerk is open vanaf 19.30. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje met elkaar na te praten. U bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren. Entreekaarten kosten EUR 20,00. In de voorverkoop tot 25 mei 2023 is de prijs EUR 17,00. Daarnaast is er een VIP arrangement voor EUR 30. Kaarten zijn te bestellen via vreelandvocaal@gmail.com of via het contactformulier op de website www.vreelandvocaal.nl en uiteraard bij de kerk op de avond van het concert. Wij hopen veel mensen te mogen begroeten op het concert! Wij danken Cultuurfonds Stichtse Vecht voor hun bijdrage.